Tilburg Toont

Wat toon jij in juni?

Leuk dat je deel wilt nemen aan Tilburg Toont! Meld jouw voorstelling, expositie, workshop of andere culturele activiteit aan voor onze maandagenda. Een activiteit aanmaken is zo gebeurd, als je de stappen hieronder volgt. 

 1. Maak een account aan 
  Voer je naam en e-mailadres in. Kies een inlognaam en wachtwoord. Klik op registreer. Met je inlognaam en wachtwoord kun je daarna inloggen en verdergaan met het aanmaken van je activiteit. Heb je al een account? Dan kun je hier inloggen en je activiteit aanmelden.
 2. Activiteit aanmelden
  Klik, nadat je bent ingelogd, op de knop Activiteit aanmelden. Een leeg aanmeldformulier verschijnt op de pagina.
  Vul alle beschikbare informatie in en klik onderaan op Activiteit aanmelden.
 3. Informatie aanvullen/bijwerken
  Later kun je opnieuw inloggen en in je eigen activiteitenoverzicht een activiteit aanklikken. Je krijgt alle informatie te zien die jij eerder hebt ingevuld. Ontbreekt er iets of heb je iets verkeerd ingevuld? Bewerk dan de informatie over deze activiteit door op het groene knopje: Bewerk activiteit te klikken (Rechtsboven) 
 4. Publiceren
  Heb je alles juist ingevoerd? Klik dan op Klaar voor publicatie. Wij van de organisatie weten dan dat de informatie over jouw activiteit compleet is en we (samen met jou) kunnen starten met het promoten daarvan.  
 5. Klaar?
  Hoera! Je hebt zojuist een activiteit aangemeld! Deze vind je terug in je activiteitenoverzicht (en later in de agenda).
  Meer activiteiten? Ga dan naar je activiteitenoverzicht en klik op: Nog een activiteit aanmelden.