Tilburg Toont

Juni Musical Maand

Iedereen met een droom

Uit het hele land verzamelen zich wekelijks onze MusicAllFactory studenten om zich in de Factorium studio`s het musical vak eigen te maken. Iedereen met een droom en het talent om van musical zijn of haar beroep te maken is, na het doen van auditie, welkom. De talenten worden gecoacht door gepassioneerde professionele docenten, ieder met hun eigen expertise, ervaring en allemaal werkzaam binnen verschillende vakopleidingen en producties. Bekende namen als o.a. Freek Bartels (From Sammy with Love, She loves me, Joseph), Sarah Janneh (Anatevka), Brigitte Heitzer (Evita, All shook Up, Petticoat en Miss Saigon), Zjon Smaal (The Bodyguard, Soldaat van Oranje, Sister Act), Linda Verstraten (Op Hoop van Zegen, Ciske de Rat, Tarzan) vonden eerder al hun weg naar het professionele podium via de MusicAllFactory.

Over de MusicAllFactory

Sinds 1995 levert de MusicAllFactory talenten voor de musicalpodia in binnen- en buitenland. En daar zijn we trots op. In het inmiddels 25-jarig bestaan heeft de MusicAllFactory zich ontwikkeld tot een professionele deeltijdopleiding met een levendige afdeling voor de jongeren (14-18 jaar), een robuuste afdeling voor de volwassenen (18-30 jaar), een tak voor de jonge supertalenten van Nederland met al flink wat podiumervaring (MAF Junior) en een nieuwe afdeling voor Muziektheater Klassiek (MUK). Het ontdekken en ontwikkelen van talent is een kwestie van jaren hard werken. Factorium investeert in de jeugd; zo kun je bij onze Musical4U al terecht vanaf 9 jaar, voor je plezier en om te ontdekken of je meer wilt en kunt met het vak Musical.

Grande finale tijdens de Nederlandse Musical Dagen

Een grandiozere finale kun je niet wensen want op 29 en 30 juni sluiten we onze “Juni Musical Maand” af met een optreden van de MusicAllFactory tijdens de Summer Sing Along van de Nederlandse Musical Dagen. Ben je benieuwd naar de talenten van morgen? De musicals van het volgend theaterseizoen? Kom naar de Nederlandse Musical Dagen en zing de bekendste musicalhits met ons mee!

Bekijk het complete Juni Musical Maand programma op www.factorium.nl of volg de repetities op www.instagram.com/factoriumpodiumkunsten. Kom ons bewonderen tijdens de Nederlandse Musical Dagen en bestel je tickets via www.theaterstilburg.nl.

wanneer

vrijdag, 1 juni 2018

einddatum: zaterdag, 30 juni 2018

waar

Factorium Podiumkunsten

Koningsplein 11A, 5038 WG Tilburg

zie: factorium.nl

toegang

entree: € 0

reserveren: https://www.factorium.nl/ws/shop.php

Contactgegevens

Factorium Podiumkunsten

[e-mailadres verborgen]

factorium.nl

instagram.com

facebook.com

discipline: dans, muziek, theater