Tilburg Toont

Kennismakingsworkshop clownerie

De clown is een ware kunstenaar als het aankomt op openstaan voor iedere indruk die  op hem afkomt en hier met een speelsheid die recht doet aan alle emoties mee om kan gaan.

Maar hoe dan? En kan jij dat ook? Het antwoord is heel simpel: Ja, iedereen heeft deze clownse eigenschappen in zich. Het is alleen de kunst erachter te komen hoe ze er voor jou uitzien, hoe jij de speelsheid in jezelf ontdekt en kunt uiten. Tijdens de workshop zul je ontdekken dat het in de eerste plaats vooral gaat om ' jezelf zijn' in plaats van ' iets doen'. Geen kunstjes, grapjes en trucjes, maar echt openstaan voor jezelf en voor de ander.

Een workshop vol licht en luchtigheid, stilstaan, beweging en plezier. Ik heb er nu al zin in, jij ook?

Colofon

Anneke Naaijkens-Doek, speelt als contactclown bij de MediClowns en geeft workshops waarin ze de kenmerken van de clown koppelt aan persoonlijke ontwikkeling. Dit maakt dat de workshops die zij geeft, zowel geschikt zijn voor mensen die graag het spelen als clown willen ontwikkelen als mensen die op zoek zijn naar tools om met meer aandacht, plezier en openheid in het leven te staan.

wanneer

dinsdag, 12 juni 2018

aanvang: 20.00

einde: 22.00

einddatum: dinsdag, 12 juni 2018

waar

Loulou Lacht, in ABC Gezondheid

Minister Mutsaersstraat 24, 5041 CH Tilburg

zie: louloulacht.nl

toegang

entree: € 5

reserveren: Ja, voor 05-06-2018

bijzonderheden

Trek kleding aan waarin je makkelijk kunt bewegen

Contactgegevens

Loulou Lacht

[e-mailadres verborgen]

louloulacht.nl

facebook.com

soort: workshop

discipline: theater