Tilburg Toont

Kras op cruise

Vereniging De Gouden Mix is een Tilburgs muziektheatergezelschap opgericht in 2000, die seniorenorganisaties in Brabant op locatie entertainment biedt. Denk hierbij aan afdelingen van KBO, Zonnebloem, KVG, bewoners en bezoekers van zorgcentra. Dus allerlei organisaties van senioren met welke signatuur dan ook.

Ook onze 6e revueproductie ‘Kras op cruise’ is geheel in eigen beheer gerealiseerd.

Het hele gezelschap gaat een cruise gaan maken langs de West- en Zuid-Europese kust. Het decor verbeeldt de boeg van een cruiseschip compleet met brug en relingen. Tijdens deze reis zullen 6 landen worden bezocht. Sketches worden gespeeld en de landen worden bezongen. Natuurlijk spelen er zich hilarische taferelen af ingegeven door het feit dat het wel een zeer gemêleerd gezelschap betreft dat zich heeft aangemeld voor deze bijzondere cruise.

Onder de gasten bevindt zich een BN’er als mistery guest. Alle 40 liedjes in de revue zijn zeer herkenbaar en mogen worden meegezongen.

Tot eind 2019 gaat De Gouden Mix met deze revue weer vele Brabantse organisaties een uiterst plezierige middag bezorgen. Organisaties boeken een voorstelling en zorgen zelf voor publiek en geschikte locatie.

In het kader van TilburgToont organiseert De Gouden Mix 2 openbare voorstellingen.

wanneer

zaterdag, 16 juni 2018

aanvang: 14.00 uur

einde: 16.15 uur

einddatum: zaterdag, 16 juni 2018

waar

Werkplaats Amateurkunst Tilburg

ingang Jules de Beerstraat 6, 5048 AH Tilburg

zie: stichting-wat.nl

toegang

entree: € 6,50 incl. consumptie

reserveren: kaarten@degoudenmix.nl

Contactgegevens

Muziektheatervereniging De Gouden Mix

[e-mailadres verborgen]

degoudenmix.nl

discipline: muziek, theater