Tilburg Toont

Performance Wij en de Objecten.

Het Wij en de Objecten, geschreven door Cindy Moorman speciaal voor het tienjarig bestaan van Kunstpodium T. Hierbij worden menselijke formaties gemaakt in de vorm van geometrische vormen. Het construeren van de tijdelijke vorm: het moment van de performance is een moment van samengaan. Ze creëren een tijdelijke verbondenheid die vervolgens even plotseling als ze is ontstaan uiteen valt.

Het publiek wordt uitgenodigd deel te nemen. Iedereen kan meedoen! Afhankelijk van hoeveel mensen er meedoen, kan men zelf kiezen welke vorm men uit wil voeren. Er is een kaart met voorbeelden van de geometrische vormen. Iedereen krijgt een gele mantel aan. Er wordt een professionele foto gemaakt van de performance. Na de performance krijgen de deelnemers een klein bedankje waarvoor Cindy een ontwerp heeft gemaakt. Op een speciale Facebookgroep zie je de foto’s aan het einde van de dag. Achteraf sturen we iedereen een mailtje en noemen we het groepje dat dagwinnaar is. De dagwinnaars krijgen een foto van hun performance toegestuurd. 

Iedereen dingt mee naar de overall winnaar. Deze wordt bekend gemaakt bij de reunie-expositie die van 14 september tot en met 14 oktober loopt. Die foto komt in de expo te hangen. Ook winnen ze een diner met de kunstenares Cindy Moorman.

Dus hou ons in de gaten want we zullen, behalve 17 juni zkomen er andere momenten waar de performance tijdens Tilburg Toont plaats zal vinden.

 

wanneer

zondag, 17 juni 2018

aanvang: 14.00u en 16.00u

einddatum: zondag, 17 juni 2018

waar

Kunstpodium T

Noordstraat 105, 5038 EH Tilburg

zie: kunstpodium-t.com

toegang

entree: € 0

Contactgegevens

Kunstpodium-T

[e-mailadres verborgen]

facebook.com

facebook.com

discipline: beeldend