Tilburg Toont

Toon je Kunst! en Try Out Cultuur

16 maart 2018

In juni vindt weer de jaarlijkse maand van de amateurkunst plaats. Ruim zes miljoen Nederlanders doen aan amateurkunst. Maar mensen kennen hen vooral als juf, opa of accountant, niet als toneelspeler, pianist of vlogger. Daarom startte iktoon een campagne om in de maand juni meer aandacht voor amateurkunst te brengen. Heel Nederland is dan het podium van alle amateurkunstenaars, ook Tilburg. Vandaar Tilburg Toont.

Tijdens Tilburg Toont 2018 kun je 2 soorten activiteiten aanbieden, namelijk: toon je kunst en try out cultuur.

TOON JE KUNST

Je laat jezelf, je vereniging of organisatie zien met een activiteit. Dit kan van alles zijn! Denk aan een uitvoering, expositie, lezing, et cetera. Meedoen is makkelijk!

Kom je liever kijken? Dat mag natuurlijk ook! We laten alle activiteiten zien in de maandagenda op deze website zodra er voldoende activiteiten zijn om te laten zien.

TRY OUT CULTUUR

Try Out Cultuur is in Tilburg bekend als een programma dat kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 de mogelijkheid biedt om cultuur uit te proberen. Tijdens Tilburg Toont 2018 verbreden we die doelgroep en maken we try out cultuur voor alle leeftijden mogelijk! Wel zo leuk om eens iets (anders) uit te proberen.

Personen, verenigingen en organisaties met een cultureel aanbod kunnen zich bij tryoutcultuur.nl inschrijven als aanbieder en daarna hun activiteit(en) uploaden in het programma. LET OP: het gaat alleen om een aanbod in de periode van 1 juni t/m 1 juli. Er is een aantal criteria waar je als aanbieder aan moet voldoen. Meer weten? Kijk eens bij het item Try Out Cultuur op deze website of check de website www.tryoutcultuur.nl voor meer informatie. 

Vanaf 20 mei kunnen deelnemers zich aanmelden via de nieuwe website Try Out Tilburg. We informeren jullie natuurlijk als hierop ingeschreven kan worden.

Tilburg Toont werkt voor dit onderdeel samen met Try Out Cultuur, CIST en Gemeente Tilburg.


Ja! ik meld direct een activiteit aan! 

Toon-activiteit: via Tilburg Toont

Try Out-activiteit: via Try Out Cultuur