Tilburg Toont

Try Out Cultuur

16 maart 2018

Try Out Cultuur is in Tilburg bekend als een programma dat kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 de mogelijkheid biedt om cultuur uit te proberen. Tijdens Tilburg Toont 2018 verbreden we die doelgroep en maken we Try Out Cultuur voor alle leeftijden mogelijk! Wel zo leuk om eens iets (anders) uit te proberen.

Inschrijven als deelnemer:

schrijf je hier in om mee te doen aan een van de activiteiten.

Waarom meedoen als aanbieder?

Dankzij Try Out Cultuur kan iedereen uit Tilburg deelnemen aan culturele activiteiten om zo hun culturele talenten te ontdekken. De activiteiten zijn laagdrempelig qua opzet en deelname is vrijblijvend. 

Tijdens Tilburg Toont heb je de gelegenheid om de activiteiten van jouw organisatie, vereniging of stichting onder de aandacht te brengen. Dit kun je doen door jezelf te presenteren/ te tonen aan een publiek (aanmelden bij Tilburg Toont) of door een kennismakingsaanbod aan te bieden waar bezoekers op kunnen inschrijven en deelnemen tijdens de maand juni (via Try Out Cultuur).

De wervingsperiode voor aanbieders is geopend! Check eerst de criteria om te zien of je als aanbieder aan alle eisen voldoet. Klik hier om jezelf in te schrijven als aanbieder (je wordt doorverwezen naar de website tryoutcultuur.nl) 

Criteria

  • Je activiteit moet plaatsvinden in de gemeente Tilburg.
  • Je bepaalt zelf de inhoud van het programma.
  • Je bepaalt zelf het maximale aantal deelnemers per activiteit, zodanig dat de activiteit met dit aantal veilig en verantwoord plaats kan vinden.
  • Het gaat om een kennismakingsactiviteit, maar je moet de deelnemer een vervolgaanbod kunnen bieden. Dat wil zeggen dat het voor de bezoeker mogelijk moet zijn om zich in te schrijven bij je reguliere aanbod. Dit is bijvoorbeeld een cursus, maar kan ook het lid worden van een vereniging betekenen. Denk er goed over na wat je aanbiedt. Een open repetitie is geen try out-activiteit, maar een toon-activiteit.
  • Het aanbod Try Out Cultuur tijdens Tilburg Toont is bedoeld voor jongeren en volwassenen. In ieder geval in de leeftijd vanaf 13 jaar.

Vanaf  23 mei kunnen alle Tilburgers (12+) zich digitaal aanmelden voor hun favoriete activiteit(en) op de website Try Out Tilburg. We informeren zowel aanbieders als inschrijvers tijdig over het online gaan van deze nieuwe website.

Hulp nodig of een vraag? Neem gerust contact op via info@tilburgtoont.nl